Bingo kaarten bestellen?

Op zaterdag 19 december organiseert SV Oosterwolde de Super Toffe Oldskool KERSTBINGO voor alle leden, supporters en andere geïnteresseerden! Speel mee voor mooie prijzen en steun je club in deze bijzondere periode. De volledige opbrengst van de Bingo komt ten goede aan de vereniging.

Deelname en Bingokaarten bestellen:

Kaarten voor de Bingo zijn onderstaand te bestellen. Je betaalt eenvoudig via IDEAL. Na betaling ontvang je de bingokaarten per mail (uiterlijk 17 december). Je volgt de bingo via een livestream op YouTube en bij bingo kun je rechtstreeks inbellen in de uitzending. Meer informatie hierover volgt na betaling per e-mail. Voor slechts € 15,- speel je al mee!

Prijzen:

We hebben prachtige prijzen (aangeboden door sponsoren en lokale ondernemers). Denk aan een weekendje Terschelling, een gratis tuinontwerp, een prachtige Boretti BBQ, een dinerbon voor twee en nog veel meer! Per bingoronde zijn er drie prijzen te winnen. Daarnaast wordt er iedere ronde een willekeurige winnaar geloot onder alle deelnemers.

Let op: De Bingokaarten worden uiterlijk op 17 december per e-mail gestuurd.