Stanfries-vv Oosterwolde
Na de seizoensopening vorige week tegen fit boys mocht de 11-1 vandaag aantreden tegen de buren uit Appelscha.
Helaas was Novani vandaag afwezig maar voor de rest was iedereen er klaar voor. Met Esmee Soet als aanvoerder begonnen we best goed aan de wedstrijd. Via de zijkanten probeerde Emma goed Kyro en Stijn te bereiken. Stanfries had echter een paar middenvelders met een goed schot en met harde schoten in de hoek van de goal werd keeper Sven 3 maal geklopt. De koppies gingen een beetje hangen bij de jongens en meiden terwijl we er toch een aantal keren voetballend goed uitkwamen.
Er werd gerust met een 5-0 achterstand.
In de rust werd besproken wat we nou beter konden doen en na een aantal bekertjes ranja werd besloten de 2e helft te strijden voor elke meter!.Het is tenslotte een Derby!
De 2e helft wou Stijn graag keepen en met Emma voorop in de strijd en Martijn in de spits ging het stukken beter. Kyro en Martijn wisten een aantal keer goed door te breken en Kyro wist daardoor zelfs 2 maal te scoren! Sara deed zelfs zo haar best dat ze de strijd moest staken vanwege last aan haar hakken. Achterin wisten Kylian Roan en Sven de schade wat te beperken door goed strijd te leveren.
De 2e helft werd wel met 3-2 verloren waardoor de uitslag 8-2 werd maar iedereen ging toch met een goed gevoel terug naar Oosterwolde.
Oja....de penalties werden uiteraard gewonnen en Kylian was jarig en trakteerde op chips dus de nederlaag was binnen 3 minuten alweer vergeten.
Volgende week thuis tegen smilde.

Geen wedstrijdverslagen gevonden