Nieuws - SV Oosterwolde

Nieuws

Nieuws

SV Oosterwolde in tweede helft langs VV Heeg

15 november 19:45  OOSTERWOLDE - Het is SV Oosterwolde gelukt om het “uitduel” tegen VV Heeg in een overwinning om te zetten. Omdat het veld in Heeg onbespeelbaar was, werd de strijd in Ooststellingwerfs hoofddorp gestreden. Na een doelpuntloos eerste bedrijf boekten de Stellingwervers, dankzij treffers van Robin Bos, Robbin Wagenaar en Sander van Rozen een 0-3 zege.meer »

SV Oosterwolde ruim langs VV Nijland

1 november 22:30  OOSTERWOLDE - SV Oosterwolde is erin geslaagd om het thuisduel tegen VV Nijland om te zetten in een overwinning. De vlotte voorsprong die de gasten namen, werd nog voor de pauze omgebogen in een 2-1 voorsprong, middels 2 treffers van Robbin Wagenaar. In de tweede helft waren de gebroeders Jari en Martijn Wieldraaijer beiden een keer trefzeker, waardoor de Stellingwervers uitliepen naar 4-1.meer »

Algemene Ledenvergadering

26 oktober 22:15  Op 28 november zal er om 19:00 uur een Algemene Ledenvergadering zijn in de kantine.meer »

Nu ook voetbal voor Oldstars

20 september 19:30  SV Oosterwolde voegt een nieuwe loot aan haar voetbalstam toe. Met ingang van het nieuwe seizoen is het ook bij SV Oosterwolde mogelijk om deel te nemen aan OldStars Walking Football.meer »

Nieuwe wedstrijdkleding en trainingspak

17 juli 8:00  YES! Aanstaande zaterdag (22/7) is het dan zo ver; alle jeugd krijgt ons nieuwe wedstrijdtenue. meer »

SV Oosterwolde is gedegradeerd

8 juni 9:00  HOOGEVEEN - SV Oosterwolde is er niet in geslaagd om degradatie te ontlopen. In de eerste ronde van de play-offs moest men in en tegen Hoogeveen een 1-0 nederlaag incasseren, waardoor de Stellingwervers gelijk klaar zijn en afdalen naar de 3e klasse. Bij rust was nog niet gescoord. De enige treffer in de tweede helft bleek het winnende doelpunt te zijn voor de gastheren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!