Nieuws

Nieuws

Kennismakingstraining Voetbalschool Noord en Etienne Stomp Academy

12 oktober 21:15  Vrijdag 22 oktober (14.30-15.30 uur) een mooie kans om eens kennis te maken met een techniektraining van VoetbalschoolNoord of een keepertraining van de Etienne Stomp Academy. Geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.meer »

Rabo ClubSupport

7 oktober 19:45  Ook wij doen weer mee met Rabo Clubsupport, een initiatief van de Rabobank om lokale verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven. meer »

Bijzondere ledenvergadering

5 oktober 14:45  Dinsdag 19 oktober is er een Bijzondere Ledenvergadering vanaf 20:00 uur in onze kantine.meer »

Ga voor razendsnel glasvezel internet én steun de club!

4 oktober 20:00  Zoals je misschien al hebt gehoord zijn er plannen voor een glasvezelnetwerk in onze regio. Schrijf je in voor een glasvezelabonnement van Caiway of DELTA via onze club, zo kunnen wij € 50,- verdienen per inschrijving. Als je via onze unieke link je aanmeldt voor een abonnement, verdien je zelf ook nog eens € 25,-. Help mee met glasvezel. Goed voor jou. Goed voor de regio én goed voor onze club!meer »

Wat betekenen de nieuwe coronamaatregelen voor onze vereniging?

24 september 20:15  We mogen weer meer! Per 25 september vervalt de anderhalve meter afstandsregel. Publiek is welkom bij trainingen en wedstrijden. De leden van S.V. Oosterwolde kunnen weer zonder beperkingen sporten, maar hoe zit het met het gebruik van de kantine?meer »

Grote Clubactie 2021

19 september 17:15  De acties vliegen je om de oren bij S.V. Oosterwolde. Vanaf deze week gaan we ook weer van start met het verkopen van loten voor de Grote Clubactiemeer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!