Nieuws - SV Oosterwolde

Nieuws

Nieuws

Voorlopige teamindelingen seizoen 2023 - 2024

Gisteren, 5 juni 23:00  De TC heeft samen met de coördinatoren, leiders en trainers overleg gehad om dit zo goed mogelijk weg te zetten. We hebben meerdere malen bij elkaar gezeten en dit is niet in 1 avond zomaar even beslist. We proberen dit in goede samenspraak te doen zodat iedere speler tot zijn/haar recht komt. meer »

123inkt.nl ook de komende drie seizoenen Hoofdsponsor Jeugd

16 mei 12:00  Hoofdsponsor Jeugd 123inkt.nl blijft ook de komende drie seizoenen verbonden aan SV Oosterwolde. De marktleider in de online verkoop van inktcartridges, toners en papier steekt daarom vanaf komend seizoen opnieuw alle jeugdleden in compleet nieuwe outfits.meer »

Jan Haan nieuwe trainer SV Oosterwolde

7 maart 21:15  Jan Haan (34) is vanaf volgend seizoen (2023-2024) de nieuwe hoofdtrainer van SV Oosterwolde. Jan is op dit moment voor het 5e seizoen hoofdtrainer van RWF Frieschepalen. Daarvoor is hij 2 seizoenen hoofdtrainer geweest van FC Grootegast. Jan is LO-docent waarbij hij les geeft aan vmbo-leerlingen. Wij zijn blij met de komst van Jan en zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

SV Oosterwolde wint na spectaculair duel van Be Quick Dokkum

26 mei 11:15  DOKKUM - Het is SV Oosterwolde gelukt om de uitwedstrijd bij Be Quick in een winstpartij om te zetten. Bij rust hielden de beide ploegen elkaar nog in evenwicht (1-1). Toen de ploeg uit Dokkum vlot na de hervatting een 3-1 voorsprong nam, leken de punten uit het zicht. De gasten wisten echter nog driemaal tot scoren te komen, zodat er een eindstand van 3-4 op het scorebord kwam. Robin Bos was verantwoordelijk voor zowel de aansluitings- als de winnende treffer. Jelmar de Vries en Robbin Wagenaar waren de overige doelpuntenmakers.meer »


SV Oosterwolde in blessuretijd onderuit tegen Kollum

19 mei 9:30  OOSTERWOLDE - In de thuiswedstrijd tegen VV Kollum liep SV Oosterwolde tegen een nederlaag aan. De bezoekers leidden bij rust met 0-1. Toen de tweede helft al een flink eind op weg was produceerde Martijn Wieldraaijer via de stip de gelijkmaker. Deze treffer bleek echter niet genoeg voor een resultaat, want in blessuretijd scoorde Kollum de winnende 1-2.meer »


📣 SAVE THE DATE! 27 MEI 2023 📣

9 mei 10:30  Op zaterdag 27 mei 2023 openen we feestelijk onze nieuwe kleedkamers! Dit vieren we graag met onze leden, supporters, sponsoren, maar ook zeker met andere belangstellenden. Kom gezellig langs vanaf ongeveer 13.00 uur en vier deze mijlpaal samen met ons.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!