Nieuws

Nieuws

2 leuke activiteiten van Voetbalschool Noord

Gisteren, 23 januari 20:30  Voetbalschool Noord start weer met de voorjaarscursus en er komt ook weer een voetbalkamp!meer »

Contract met hoofdtrainer verlengd

2 januari 19:45  OOSTERWOLDE – Het contract met de hoofdtrainer van SV Oosterwolde 1 is weer met een seizoen verlengd. meer »

Polsbandjes

4 november 21:30  In verband met de nieuwe corona richtlijnen zullen we vanaf komend weekend weer polsbandjes gaan gebruik als toegangscontrole.meer »

Vrijwilliger worden?

29 oktober 19:30  Namens SV Oosterwolde neemt het bestuur deel aan de cursus ‘Succesvol vrijwilligers werven’. De cursus bestaat uit drie workshops. Tijdens deze workshops wordt op een interactieve manier kennis en ervaringen gedeeld. Dit alles met als doel om inzicht en tips te krijgen over hoe we vrijwilligers kunnen werven en behouden.meer »

We hebben een eigen ClubApp

9 september 19:15  Wist je dat S.V. Oosterwolde een echte eigen app heeft waarop je jouw favoriete team(s) binnen de club kan volgen? Deze app kun je direct gebruiken om het laatste nieuws, afgelastingen, programma en meer te bekijken van je favoriete team.meer »

Voorstellen bestuur

23 augustus 21:15  Het nieuwe seizoen staat voor de deur en we zijn met zijn allen al weer druk met de voorbereidingen bezig. De eerste oefenwedstrijden zijn al gespeeld en meeste teams hebben de eerste trainingen er al weer op zitten.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!