Nieuws

Nieuws

Voorlopige teamindelingen jeugd

10 juni 20:00  De TC heeft weer een voorlopige indeling gemaakt van alle jeugdteams.meer »

SV Oosterwolde blijft tweedeklasser na zege op NEC Delfzijl

9 juni 19:45  DELFZIJL – In de laatste wedstrijd van het seizoen is SV Oosterwolde erin geslaagd het tweede klasserschap te behouden. In Delfzijl werd thuisclub NEC, na een doelpuntloze ruststand, met 0-3 verslagen. Voor de Stellingwervers opende Jordi Linneman de score, met twee treffers bracht Robbin Wagenaar zijn ploeg in veilige haven. De gastheren eindigden het duel, dat ook nog tijdelijk gestaakt werd, na een rode kaart met 10 spelers.meer »

Opzet 11 juni jeugddag

4 juni 10:00  We hebben voor 11 juni een opzet gemaakt voor alle jeugdspelers.meer »

SV Oosterwolde als een van de eerste doellijntechnologie in Noord Nederland

3 juni 15:15  De amateurverenigingen SV Oosterwolde en SV Jistrum gebruiken als eerste voetbalverenigingen doellijntechnologie. De beide clubs hebben afgelopen weekend het systeem in gebruik genomen.meer »

SV Oosterwolde op eigen terrein in slotfase ruim langs Drenthina

2 juni 21:00  OOSTERWOLDE – Het thuisduel tegen Drenthina werd door SV Oosterwolde in een 3-0 overwinning omgezet. Lang bleef de brilstand op het scorebord staan, maar in de slotfase namen de Friezen ruim afstand van de opponent. De volledige Stellingwerfse productie werd gefabriceerd door invallers. Zowel Martijn Wieldraaijer (2 treffers) als Dennis Westerhof (1 doelpunt) kwamen in de loop van de wedstrijd binnen de lijnen. meer »


Zaalvoetballers gezocht

1 juni 21:15  Voor onze zaalafdeling zijn we nog op zoek naar een aantal (of heel nieuw team) zaalvoetballers.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!