Webshop

Met trots kunnen we melden dat het vanaf nu mogelijk is onze artikelen te bestellen, want de webshop is in de lucht. De webshop is bereikbaar via deze link: https://svoosterwolde.teamshop.club/. We hebben een, in onze ogen, prachtige eigen unieke kledinglijn.

banner-kleding.jpg

We willen benadrukken dat we hebben gekozen om met een relatief bescheiden voorraad te starten. Wacht daarom niet te lang met bestellen, want van elke maat zijn slechts enkele items voorradig.

Eigen productvoorraad

Onderstaande producten zijn op voorraad en kunnen na bestelling afgehaald worden in de kantine van SV Oosterwolde.

Trainingskousen SV Oosterwolde

€ 10,99

Mooie trainingskousen van SV Oosterwolde voor pupillen, junioren en senioren. Verkrijgbaar in de maten 32-36 | 36-40 | 40-44. Bestel je trainingskousen eenvoudig online en haal je bestelling in de kantine.

Mondkapjes SV Oosterwolde

€ 5,00

Bescherm jezelf, maar ook anderen met deze mooie mondkapjes van SV Oosterwolde. Eenvoudig vertelbaar d.m.v. koortjes om de oren.